6
REUTERS

Doelman Sevilla maanden aan de kant na botsing met Benzema

De Portugese doelman Beto, die voor Sevilla uitkomt in de Spaanse Primera División, heeft zijn schouder ontwricht na een botsing met de Franse spits Karim Benzema. De 32-jarige doelman viel geblesseerd uit in het duel met Real Madrid, dat Sevilla woensdag met 2-1 verloor. De club maakte vandaag bekend dat de doelman twee tot drie maanden niet kan spelen.

De club liet in een persbericht weten dat bij Beto een ontwrichting van de derde graad is vastgesteld aan zijn linkerschouder. De Portugees moet waarschijnlijk geopereerd worden en daarna minstens tien weken revalideren.

Beto werd woensdag door Benzema bij een sprong naar de bal aan het hoofd geraakt. De doelman ging naar de vlakte en bleef enkele minuten liggen voordat hij met een draagberrie van het veld werd gehaald.

Dat Sevilla, de huidige nummer vier van de Spaanse competitie, niet beschikt over de Portugese international komt ongelegen. Over twee weken speelt de titelverdediger van de Europa League namelijk de heenwedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach voor de 16e finales van het bekertoernooi.

6
GETTY
6
PHOTO_NEWS
6
PHOTO_NEWS
6
PHOTO_NEWS
6
PHOTO_NEWS

Lees meer