Griezmann arriveert in Barcelona: “Wil alles winnen met deze club”

Een dag nadat de transfer (volgens Barcelona) werd beklonken, meldde Antoine Griezmann zich bij zijn nieuwe club. De Fransman sprak onder meer zijn ambities met Barça uit. 

De man van 120 miljoen (clausule in zijn contract) tekende voor vijf jaar bij de kampioen van Spanje, tot 2024.  “Ik ben erg blij en kijk ernaar uit om mijn teamgenoten te leren kennen", zei Griezmann bij zijn presentatie. De transfer van de Franse spits hing al geruime tijd in de lucht. De aanvaller wilde zelf dolgraag, maar het was wachten tot een ploeg voldoende geld op tafel zou leggen

De wereldkampioen schuift zijn ambities alvast niet onder stoelen of banken. “Ik wil alles winnen met de club. De titel, de beker en de Champions League. Dat zijn mijn doelstellingen en die van de club.” Bij FC Barcelona gaat Griezmann onder andere samenspelen met Frenkie de Jong, die hij de beste speler noemde tegen wie hij ooit speelde. 

Antoine Griezmann.
EPA Antoine Griezmann.

6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Carlos Simonis

    Griezmann krijgt bij Barcelona nog meer doelkansen dan bij Atletico. Messi, nooit egoïstisch, staat bekend om zijn vele geweldige assist. Hij gunt iedereen een doelpunt, zie Louis Suárez en toen Neymar. Zelfs Philippe Coutinho kreeg veel doelkansen door Messi, alleen haalde Coutinho het niveau niet meer zoals bij Liverpool. Het wordt een heerlijke spannende competitie met Real Madrid, Barcelona, Atletico en Valencia, waar Real Madrid als grote favoriet wordt genoemd.

  • cindy borremans

    Nooit een topspeler gevonden,, niks speciaal aan

Lees meer