Griezmann arriveert in Barcelona: “Wil alles winnen met deze club”

Een dag nadat de transfer (volgens Barcelona) werd beklonken, meldde Antoine Griezmann zich bij zijn nieuwe club. De Fransman sprak onder meer zijn ambities met Barça uit. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De man van 120 miljoen (clausule in zijn contract) tekende voor vijf jaar bij de kampioen van Spanje, tot 2024.  “Ik ben erg blij en kijk ernaar uit om mijn teamgenoten te leren kennen", zei Griezmann bij zijn presentatie. De transfer van de Franse spits hing al geruime tijd in de lucht. De aanvaller wilde zelf dolgraag, maar het was wachten tot een ploeg voldoende geld op tafel zou leggen

De wereldkampioen schuift zijn ambities alvast niet onder stoelen of banken. “Ik wil alles winnen met de club. De titel, de beker en de Champions League. Dat zijn mijn doelstellingen en die van de club.” Bij FC Barcelona gaat Griezmann onder andere samenspelen met Frenkie de Jong, die hij de beste speler noemde tegen wie hij ooit speelde. 

Antoine Griezmann.
EPA Antoine Griezmann.

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Carlos Simonis

    Griezmann krijgt bij Barcelona nog meer doelkansen dan bij Atletico. Messi, nooit egoïstisch, staat bekend om zijn vele geweldige assist. Hij gunt iedereen een doelpunt, zie Louis Suárez en toen Neymar. Zelfs Philippe Coutinho kreeg veel doelkansen door Messi, alleen haalde Coutinho het niveau niet meer zoals bij Liverpool. Het wordt een heerlijke spannende competitie met Real Madrid, Barcelona, Atletico en Valencia, waar Real Madrid als grote favoriet wordt genoemd.

  • cindy borremans

    Nooit een topspeler gevonden,, niks speciaal aan

Lees meer