3
AFP

Herstel verloopt trager dan verwacht: Eden Hazard ten vroegste eind januari opnieuw op het veld bij Real Madrid

Het is ondertussen exact een maand geleden dat Eden Hazard een enkelblessure opliep in de Champions League-wedstrijd tegen PSG. Toen kreeg hij een stevige tik van collega-Rode Duivel Thomas Meunier. De blessure van Hazard herstelt trager dan verwacht, waardoor hij volgens de Spaanse krant Marca ten vroegste eind januari-begin februari opnieuw inzetbaar zal zijn. 

Halfweg december waren de berichten rond de blessure van Hazard nog positiever. Toen stelde de club de supercup van begin januari als doel, maar dat haalt Hazard dus zeker niet. De blessure aan de enkel herstelt te moeizaam en Hazard revalideert nog altijd alleen. Trainer Zinédine Zidane en de medische staf van Real Madrid willen geen risico nemen en rekenen erop dat Hazard over een dikke maand opnieuw topfit zal zijn. 

3
REUTERS
3
REUTERS

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • arno doucet

    Cynthia , wie is er de bleiter ?? Ween anders ? Als je denkt dat hij zen blessure faked ken je te weinig van voetbal om je te moeien. En bij de vroege ploeg ‍♂️ wat is dat nu weer ‍♂️ maar ey je hebt je woordje kunnen doen slet.

  • Cynthia De pannemaeker

    WA ne bleiter is da, nu is hij bij zijn ploeg van zijn dromen eerst te vet 20 kilo en nu weer geveinsde blesure.. Als men in lagere klasse sanderdaags niet aan het werk gaat met vroege ploeg word je ontslagen... En verdien je maar 1500 euro per maand Janet!!!

Lees meer