6
instagram sergioramos

Exclusief voor abonnees

Hoe ‘SR4' een kwartje verkeerd, maar vooral klassevol is: “Zijn huwelijk is tekenend voor de figuur Sergio Ramos”

Onze chef voetbal Stephan Keygnaert over Sergio Ramos, Spaans topschutter der verdedigers

Het gebeurt niet vaak dat op deze pagina een voetballer prijkt die niét in België speelt, géén Rode Duivel is, of niét Messi of Cristiano heet. Het kan enkel nog als die voetballer speciaal is. U kent hem en u heeft allemaal een mening over hem. Real Madrid-icoon Sergio Ramos (34) is sinds deze week Spaans topschutter all time onder het ras van verdedigers. Vorige woensdag boetseerde-ie zelfs een vrijschop in de winkelhaak. Ziehier de beste verdediger ter wereld?

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Nando Garcia Fernandez

    Hoeveel zou hij er gescoord hebben met de helft van zijn rode en gele schorsingen, en dat hij de beste ter wereld was stond in de sterren geschreven toen hij als 18 jarige van Sevilla naar Real getransferreerd werd. Heel veel zeiden toen dat hij niets kon , hij heeft er velen een les geleerd

Lees meer