2 Eden Hazard traint mee met Real.
Real Madrid Eden Hazard traint mee met Real.

Hoopvol: daags na niet-selectie verschijnt Eden Hazard op training Real

Goed nieuws. Eden Hazard (29) trainde vandaag opnieuw mee bij Real Madrid. De Rode Duivel zat gisteren niet in de selectie voor het duel tegen Getafe, Eden kon zich in de dagen daarvoor niet 100 procent geven op training. Zo deed hij niet mee aan de explosieve oefening waarbij wordt afgewerkt op doel. Dat ie vandaag toch weer verscheen op het oefenveld, is hoopvol. Hazard heeft de laatste weken te maken met een mentale en fysieke weerbots. Hij wordt in het slopende La Liga-programma hard aangepakt. Zijn enkeloperatie is nog ‘maar’ vier maanden geleden, voorzichtigheid is geboden. Hazard weet van zichzelf ook dat hij momenteel niet top is/kan zijn. Het is afwachten of hij in de selectie zit voor het duel tegen Bilbao van komende zondag. 

2 Eden Hazard traint mee met Real.
Real Madrid Eden Hazard traint mee met Real.

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • werner humblé

    Stel voor dat je dat bandje die Eden draagt bij de nationale ploeg aan Kevin De Bruyne overdraagt in de eerstvolgende interland

  • Erik Audenaert

    En dan ? Elke werknemer moet op zijn werk verschijnen . Zet hem nog wat meer in het daglicht .

Lees meer