7
REUTERS
BAR
BAR
4
1
CEL
CEL

Messi lukt hattrick en laat Camp Nou daveren met twee briljante vrije trappen

Een nieuwe machtsontplooiing van Lionel Messi. Eerst een simpele penalty die teniet werd gedaan door een knappe vrije trap van Olaza, maar nadien kwam de Argentijnse wereldster van Barcelona tegen Celta de Vigo helemaal onder stoom. Want wat Olaza één keer deed, lukte ‘De Vlo’ tweemaal. Vlak voor rust tekende hij met een weergaloze vrije trap voor de nieuwe Catalaanse voorsprong, na rust deed hij dat nog een keer fijntjes over. De hattrick. Busquets zorgde voor de 4-1-eindstand. 

Het was voor de nummer 10 van Barça zijn eerste hattrick sinds 18 september vorig jaar, toen hij in Camp Nou drie keer scoorde in de Champions League tegen PSV (4-0). Messi zorgde ervoor dat zijn ploeg na twaalf speelrondes nog steeds bovenaan staat in La Liga. Barcelona heeft evenveel punten als Real Madrid (25), maar een iets beter doelsaldo. De Madrilenen wonnen eerder op de dag bij Eibar (0-4).

De 1-0

De 1-1

De 2-1

De 3-1

De 4-1

7
AFP
7
AFP
7
AFP
7
AFP
7
AP
7
AP

7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • marion vermoet

    Geniet er nogmaals even van “Ronaldo -Messi” want na deze twee is het over en uit!!!

  • Bart Devriendt

    Sinds de hattrick tegen PSV, heeft hij er al 3 bij hoor ! Levante-Barcelona, Sevilla- Barcelona, Betis-Barcelona van vorig seizoen. Het is de eerste in Camp Nou sinds die tegen PSV.

Lees meer