2 Trekt Neymar naar Real?
AFP/Marca Trekt Neymar naar Real?

Neymar naast Hazard in Circus Real? Gerucht zwelt aan

Neymar.

Naast Eden H. in dezelfde elf. Zou het?

Kunnen de socio’s van Real Madrid nog de slaap vatten, dezer dagen?

De voorbije uren is het nieuws over een mogelijke transfer naar Madrid te verspreid om pure leugen te zijn. Het smeult.

De ploeg zou er niet beter van worden, haha - Zizou mag je bijeen rapen met een schopje. Maar voor wie voetbal als entertainment beschouwt, kan een seizoenskaartje Circus Real geen hersenbreker zijn.

Hazard, Neymar, Benzema.

Olé.

Een paar Spaanse, Engelse en Braziliaanse media hebben het over ‘gesprekken op clubniveau’. Neymar vertelde in april: ‘Ik zou graag met Hazard spelen’. Wist-ie toen al meer?

Hij heeft het gehad na twee jaar Parijs. Genoeg sex, drugs en rock ‘n roll. Tijd om weer zijn plaats aan het firmament van het voetbal in te nemen. Neymar is een waanzinnig goeie voetballer. De historische ‘Remontada’ met Barcelona tegen PSG droeg zijn signatuur, niet die van Messi.

PSG vraagt 180 miljoen. Real Madrid zoekt naar verluidt naar manieren om de Qatari tegemoet te komen.

In Barcelona zijn ze in paniek en bereiden een tegenoffensief voor.

De Engelsen mogen dan wel hun zomerslaap houden, de mercato leeft als nooit tevoren.

Neymar & Hazard.

Stel je voor, zeg.

2 De voorpagina van MARCA.
MARCA De voorpagina van MARCA.

9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Sam El Riff

    Als 30 jaar Madrid kenner en hazard specialist. Zeg ik jullie deze . Hazard / neymar . Championsleague binne 2 jaar !! Ala madrid . En jaqueline... aub stop en hou t bij de rode duivels als amusement voetbal met pintje en nootjes ....ja !

  • Gil Groenewijn

    Als dat zou kloppen , Neymar bij Real, dan wordt het niet Hazard NAAST Neymar, maar Hazerd naast de ploeg . Stel je voor zeg...

Lees meer