5 Onze chef voetbal over Eden Hazard
HLN Sport Onze chef voetbal over Eden Hazard

Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal weet dat Real Madrid smacht naar debuut Hazard: “Bernabéu is een bedevaartsoord, Eden een Verschijning”

En het werd 14 september... De dag waar heel Real Madrid reikhalzend naar uitkijkt - de club, Zinédine Zidane, de socio’s: het officiële debuut van Eden Hazard (28) tegen Levante.

Hij, een zorgeloze glimlach te midden van de véle twijfels omtrent ‘De Koninklijke’, dat al meer dan een jaar dag en nacht in crisis leeft. Apocalypse Now - enkel ‘die met zijn dikke reet’ (copyright Johan Boskamp) kan Madrid redden. “We verwachten veel van Eden, en ik ook”, vertelde Zidane gisterochtend op zijn persconferentie. Eden Hazard - levenslijn van een gans ‘volk’.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Carlos Simonis

    Chef Voetbal, na gisteren dacht het Bernabéu stadion daar anders over. Courtois was de held, niet Hazard. De verschijning van Hazard was slechts enkele seconden waar hij zijn klasse kon laten zien. Te weinig speelminuten (helaas). De volgende keer wil ik zijn verschijning 90 minuten zien op het plein.

Lees meer