6 Onze chef voetbal zag de wedergeboorte van Yannick Carrasco tegen Barcelona.
Reuters/HLN Onze chef voetbal zag de wedergeboorte van Yannick Carrasco tegen Barcelona.

Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal zag de wedergeboorte van Yannick Carrasco tegen Barcelona: “Zijn ­beste jaren moeten nog komen”

Gisteravond in Camp Nou staat gelijk met de wedergeboorte van Yannick Carrasco. Hij is terug! Uitblinker in een topper in La Liga – wat was dat lang geleden. Real Madrid dankt Carrasco – zij kunnen morgen vier punten uitlopen op Barcelona.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • marc castermans

    Een goede wedstrijd en weeral een uitspraak van chef-voetbal om van te gieren. Hou toch op met na een wedstrijd van iemand een superman te maken. Denk eens aan Musonda, Januzay en andere would-be wereldsterren.

  • RONNY HELSEN

    Onbegrijpelijk toch hoe ge bij " zogezegde " "top"analisten met één match terug onmisbaar bent bij de Duivels en zelfs boven Thorgan Hazard gezet wordt . Om het met Joos zijn woorden te zeggen . 1 goede match ! Dat hij kan voetballen weet iedereen en deze analisten zijn het die zulke spelers de grond inboren bij geen regelmaat . Maar 1 match kan alles veranderen , ge ziet wel .

Lees meer