5
EPA

Exclusief voor abonnees

Onze man in Madrid ziet Eden Hazard debuteren voor Real: “Applaus voor Hazard, maar Courtois is de held”

Met zijn knapzak over beide schouders gehangen op de rug – ‘t leek wel een toerist op Plaza Mayor –, blazend op een kauwgum, en met de ogen half dichtgeknepen tegen het spervuur aan flitslichten van de fotografen, stapte Eden Hazard op het aperitiefuur de catacomben van Bernabéu in.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jacques Hillaert

    Courtois kan voor onze Belgskes weinig goed doen , misschien een beetje jaloezie

  • Carlos Simonis

    Henri Troyat, een advies. Nooit meer kijken naar het voetbal, zonde van je tijd en jouw ergenis. Wat betreft de wedstrijd, ook ik heb een andere wedstrijd gezien, Courtois 2 keer gepasseerd , en een bal recht op hem af die hij goed pareerde, verder niks bijzonders. Of de supporters waren zo blij dat hun clubje niet had verloren, en zien op verre afstand dat Courtois de bal die recht op hem af kwam spectaculair redde.

Lees meer