REUTERS
EIB
EIB
0
4
RMA
RMA

Real en wervelende Hazard hebben geen kind aan Eibar, Courtois breekt record Navas

Zijn beste match in het shirt van Real Madrid. Eden Hazard wervelde met de Koninklijke voorbije Eibar: 0-4. Ook Thibaut Courtois bezweert stilaan door een straf record van voorganger Keylor Navas te breken.

Eden Hazard en Real Madrid is tot dusver geen succesverhaal, maar vandaag schitterde de Rode Duivel als vanouds. De Eibar-verdediging zag sterretjes, het publiek genoot. Karim Benzema opende iets na het openingskwartier de score vanuit een schuine hoek. Enkele minuten later versierde Hazard een strafschop, kapitein Sergio Ramos toonde zich ijzig koel vanop elf meter: 0-2.

Hazard bleef toveren in de eerste helft en net voor het halfuur ging de bal wéér op de stip. Dit keer na een fout op Lucas Vazquez. Benzema plaatste vervolgens zijn tweede van de avond tegen de touwen. Real op rozen, de wedstrijd was vroegtijdig gespeeld.

Na de pauze ging de voet van het gaspedaal. Eibar kwam opzetten, maar toch stond de 0-4 op het bord. Federico Valverde scoorde met een knappe plaatsbal, waarna Hazard in de 72ste minuut werd vervangen. Thibaut Courtois brak dan weer het record van Keylor Navas, door meer dan 518 minuten lang zijn netten schoon te houden. Een succesvolle avond voor de Belgen. 

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Pat Vanbeveren

    Hazard man van de match. Toptransfer.

  • Mark Marken

    Schitteren, nou nou zeg. En tegen Eibar nog wel. Wat een wereldtoppers!

Lees meer