5
Getty Images

Exclusief voor abonnees

Real Madrid houdt de adem in: pijnlijke linkerhiel en geopereerde rechterenkel speelden op bij Hazard

Ineens nul assists, nul goals voor Eden Hazard in de laatste twee wedstrijden met Real Madrid. Dat is voor een stuk te verklaren door de venijnige schoppen die Hazard moet incasseren. Bedoeld om hem pijn te doen. Real Madrid is dan ook bezorgd om die harde aanpak, zeker nu Hazards linkerhiel en de geopereerde rechterenkel weer opspeelden na de match tegen Espanyol. Deze situatie doet denken aan de intrede van Neymar in Spanje. 

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jo Maes

    Het is aan de scheids, dergelijke spelers te beschermen. Dergelijke fouten, vooral als het er dik opligt, de speler uit te schakelen, of te kwetsen, direct geel te geven, zonder pardon. Het is aan de scheids, door voordien de kapiteins te verwittigen, dat dergelijke fouten, niet zullen worden getolereerd.

  • Dirk Tuymans

    Chef voetbal is duidelijk fan van Hazard. Duidelijk niet objectief. Kent hij nog iemand anders dan Hazard. Alle dagen gaat het hierover. Met 1 goal in la liga kan men daar beter over zwijgen.

Lees meer