5  Jovic krijgt felicitaties nadat hij er 1-4 van maakte.
REUTERS Jovic krijgt felicitaties nadat hij er 1-4 van maakte.
OSA
OSA
1
4
RMA
RMA

Zidane: “Volgende week zien we Hazard. Hopelijk”

Real Madrid won deze middag met 1-4 op het veld van Osasuna. Na een vroege achterstand – Courtois was kansloos – veerde De Koninklijke recht met goals van Isco (uitblinker), Ramos, Lucas Vázquez en, kijk eens aan, Luka Jovic. 

Madrid voetbalde zakelijk in Pamplona, zoals in de voorbije maanden, met uitzondering van de bekerwedstrijd vorige donderdag tegen Sociedad toen Zidane er een potje van maakte. Intussen zocht de Spaanse pers dit weekend naar Eden Hazard. De precieze paraatheid van Hazard houdt Madrid bezig. De ene krant maakt gewag van zijn wederoptreden komende zondag in de thuiswedstrijd tegen Celta, de andere houdt er rekening mee dat de Rode Duivel pas in de laatste week van februari tegen Manchester City hervat. Op zijn persconferentie na de partij in Osasuna blies Zidane alweer koud en warm: “Wanneer Hazard zal spelen, is een beslissing die ik samen met hem neem. Hij heeft trainingen nodig. Volgende week zien we Hazard terug. Hopelijk.”

Dit was de tiende competitiewedstrijd op rij zonder Hazard: Real won er zeven en speelde drie keer gelijk.

5
AP
5
AFP
5
AFP
5
AFP
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer