Ronaldo en De Ligt vochten gisteravond enkele verbeten duels uit.
BSR Agency, fotomontage AD Ronaldo en De Ligt vochten gisteravond enkele verbeten duels uit.

Ronaldo probeert De Ligt te strikken na laatste fluitsignaal in Porto: “Ik heb niets gezegd”

Cristiano Ronaldo heeft Matthijs de Ligt na afloop van de finale van de Nations League gevraagd om naar Juventus te komen. De grote vedette van de club uit Turijn zocht de aanvoerder van Ajax na de eindstrijd tussen Portugal en Oranje (1-0) op en aaide hem vriendschappelijk over zijn hoofd.

“Ik verstond hem eerst niet”, zei De Ligt bij de NOS over . “Dus ik heb niets gezegd. Zo kort na de wedstrijd baal je gewoon dat je verloren hebt, dat is het enige waar je aan denkt.”

De Ligt gaat na een lang seizoen nu eerst op vakantie. Hij kan dan rustig nadenken over zijn toekomst. Een langer verblijf bij Ajax lijkt haast uitgesloten. De negentienjarige verdediger staat in de belangstelling van vele Europese topclubs. Barcelona, Liverpool, Paris Saint-Germain, Bayern München en Juventus strijden om zijn krabbel.

“Ik vind het helemaal niet vervelend dat er nog geen duidelijkheid is”, zei De Ligt. “Volgens mij begint de transferperiode ook pas over een tijdje. Ik ga nu gewoon lekker op vakantie. Even uitrusten, want het is een lang seizoen geweest. Ik laat het op me afkomen.”

Bekijk hieronder hoe Gonçalo Guedes de Nations League in een beslissende plooi legde:

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Carlos Simonis

    In ieder geval moet de Ligt zeker niet naar PSG of Juventes gaan, want die zijn op het eind van het seizoen al met + 20 punten voorsprong al kampioen. Dan voetbal je nooit op 100%

  • Jonas Van snee

    Kzou hem liever zien bij city

Lees meer