4
NurPhoto via Getty Images

Exclusief voor abonnees

Een beetje meer volt, per favore: eerste Milanese derby van Romelu Lukaku meteen onder hoogspanning

Toeval bestaat niet. Donderdag verscheen op de Twitteraccount van Inter Milaan plots een foto van een lachende Romelu Lukaku en een grijnzende Marcelo Brozovic. Ontlading voor een Milanese derby onder hoogspanning met het meeste volt op Big Rom. Als dat maar geen vonken geeft.

6 mei 1998. Romelu Lukaku was net geen vijf jaar oud, maar zegt dat hij het zich toch kan herinneren. De UEFA Cup-finale tussen SS Lazio en FC Internazionale Milano in het Parc des Princes. Een droge 0-3 met goals van Ivan Zamorano, Javier Zanetti en ‘Man van de Match’ Ronaldo – de Braziliaan.

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Ronny Popelier

    Romelu Lukaku heeft nog nergens ontgoocheld, integendeel scoorde overal. Toen Romelu bij RSCA vertrok vertelden sommigen dat hij na paar maanden met hangende pootjes zou terugkeren. Wel kijk maar eens naar de cijfers en doelpunten van Romelu. Maar ja kijken en niet willen zien!!! In de Serie A zal Romelu evengoed scoren en blijven scoren.

  • Jan Van Rompaey

    Gaat hij weer boel zoeken ?

Lees meer