4
NurPhoto via Getty Images

Exclusief voor abonnees

Een beetje meer volt, per favore: eerste Milanese derby van Romelu Lukaku meteen onder hoogspanning

Toeval bestaat niet. Donderdag verscheen op de Twitteraccount van Inter Milaan plots een foto van een lachende Romelu Lukaku en een grijnzende Marcelo Brozovic. Ontlading voor een Milanese derby onder hoogspanning met het meeste volt op Big Rom. Als dat maar geen vonken geeft.

6 mei 1998. Romelu Lukaku was net geen vijf jaar oud, maar zegt dat hij het zich toch kan herinneren. De UEFA Cup-finale tussen SS Lazio en FC Internazionale Milano in het Parc des Princes. Een droge 0-3 met goals van Ivan Zamorano, Javier Zanetti en ‘Man van de Match’ Ronaldo – de Braziliaan.

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:

3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Ronny Popelier

    Romelu Lukaku heeft nog nergens ontgoocheld, integendeel scoorde overal. Toen Romelu bij RSCA vertrok vertelden sommigen dat hij na paar maanden met hangende pootjes zou terugkeren. Wel kijk maar eens naar de cijfers en doelpunten van Romelu. Maar ja kijken en niet willen zien!!! In de Serie A zal Romelu evengoed scoren en blijven scoren.

  • Jan Van Rompaey

    Gaat hij weer boel zoeken ?

Lees meer