Radja Nainggolan met de 5-0.
RV Radja Nainggolan met de 5-0.

Eén raket en drie assists: en of Nainggolan zich weer kiplekker voelt

Nog een beetje onsterfelijker bij Cagliari. Radja Nainggolan (31) pakte bij zijn eerste liefde en de club die hem herlanceerde uit met een weergaloze prestatie. Thuis tegen Fiorentina zorgde hij voor drie assists en zette hij de kers op de taart met een fantastisch kanonschot. En of hij zich na een lastige periode opnieuw kiplekker voelt. Radja kreeg een applauswissel in minuut 78, het werd uiteindelijk 5-2. 

Op 20 oktober ging een schot van onze landgenoot al eens door de geluidsmuur. Het was het eerste doelpunt sinds zijn terugkeer bij Cagliari, dat met 2-0 won van SPAL. 

Cagliari blijft het intussen uitstekend doen in de Serie A. Momenteel kamperen ze ver boven de verwachtingen op een derde plaats met 24 punten.

De knal 

De drie assists 

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Peter Thys

    en ik dacht dat serie A met meer dan 6 ploegen gespeeld wordt/werd maar volgens David is dat anders

  • Peter Thys

    met een speler of 2, 3 met deze voetbalkunsten hadden we met de vingers in de neus WK geweest

Lees meer