10 Romelu Lukaku.
REUTERS Romelu Lukaku.

Exclusief voor abonnees

Klaar voor zijn debuut. 60.000 Inter-fans maken zich op voor ‘Big Rom’: de reus is gearriveerd

60.000 tifosi maken zich op voor zijn debuut, vanavond tegen Lecce. Op zijn persconferentie gaf Antonio Conte gisteren weinig weg, maar benadrukte hij dat Romelu Lukaku een belangrijke speler is, met een groot potentieel. “Hij arriveerde met achterstand, maar hij is enthousiast, vol vertrouwen en hij heeft hard gewerkt.”

Not for everyone.’ ‘Niet voor iedereen’. De camera zoomt in op een wolkenkrabber met een immens spandoek. Een reuzenschaduw valt over het kantoorblok. Een gigantische biceps in blauw-zwarte mouw passeert langs de raampjes van de trofeeënkast. Op het ‘Breaking News’ van Inter TV kondigt de donkerharige nieuwslezeres aan dat iedereen in Milaan op zoek is naar de reus. De vloer beeft. Een miniatuurmannetje in Inter-outfit wiebelt van links naar rechts. Een blauwe plastic bal botst pardoes van een kast. In een koffiekop ontstaat plots deining. Aan het raam buigt de gigant door de knieën. Met vragende blik tuurt een reusachtige versie van Romelu Lukaku naar binnen.

10 Onze krant kleurde dit weekend ook gedeeltelijk roze.
HLN Onze krant kleurde dit weekend ook gedeeltelijk roze.

Waarop hij in het volgende shot vanachter de wolkenkrabber verschijnt, de armen stoer vouwt en boven de skyline uittorent. Een lach verschijnt om de lippen. ‘Big Rom’ is de vriendelijke kolos in de nieuwe commerciële spot van Inter, geïnspireerd op Hollywoodkaskrakers als de Hulk en King Kong.

Je hebt 22% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:

18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Eddy Van overstraeten

    Als het niet over kompany gaat,dan gaat over deze overroepen voortballer

  • Wilfried Vanden Berg

    Als je zout in zijn broek strooit dan kan hij misschien lopen . Anders doet hij niks anders dan aan de goal van de tegenstander staan rond wandelen , met het vingertje omhoog ( hier sta ik, hier sta ik ). het is een luie profiteur . Verder niks.

Lees meer