2
EPA
ATA
ATA
3
2
LAZ
LAZ

Lazio lijdt eerste nederlaag in 22 wedstrijden bij Atalanta, Castagne en Lukaku vallen in

De titelambities van Lazio hebben woensdag een stevige knauw gekregen. Het team van Silvio Proto en Jordan Lukaku ging met 3-2 onderuit bij het Atalanta van Timothy Castagne.

Aanvankelijk leek er nochtans geen vuiltje aan de lucht. Al na elf minuten stonden de bezoekers 0-2 voor, dankzij een owngoal van Marten de Roon (5e) en een doelpunt van Sergei Milinkovic-Savic (11e). Robin Gosens (38e), ex-Genkenaar Ruslan Malinovskyi (66e) en Jose Luis Palomino (80e) keerden de situatie alsnog om. Castagne mocht in de 70e minuut invallen voor Atalanta, Lukaku deed dat zeven minuten later voor Lazio. Proto bleef als tweede doelman op de bank.

In de stand ziet Lazio Juventus, dat maandag 0-2 won in Bologna, tot vier punten uitlopen. Juventus deed een gouden zaak want ook nummer drie Inter Milaan liet punten liggen, 3-3 tegen Sassuolo, en volgt nu op acht punten. Atalanta is stevig vierde en ook die plek geeft nog recht op deelname aan de Champions League.

2
EPA
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer