5
Photo News

Nainggolan, die disciplinaire schorsing uitzit aan de zijde van Roma-legende Totti, op de korrel genomen door eigen fans

Zijn strapatsen tijdens de nacht van oud op nieuw kwamen Radja Nainggolan duur te staan. Naast de boete van, volgens Italiaanse media, meer dan 100.000 euro werd 'Il Ninja' ook uit de selectie geweerd door Eusebio Di Francesco voor de competitiewedstrijd tegen Atalanta Bergamo. De middenvelder van AS Roma trok dan maar naar de tribune om zijn club aan het werk te zien en deed dat in goed gezelschap. Niemand minder dan Francesco Totti flankeerde de Rode Duivel, die het tijdens en na de wedstrijd redelijk zwaar te verduren kreeg van de eigen aanhang. De twee zagen hoe AS Roma in eigen huis verrassend verloor met 1-2. 

5
EPA
5
EPA
5
EPA
5
Photo News

15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Erik Wijmeersch

    Belachelijk, zolang je niemand anders kwaad doet en je prestaties zijn top op het veld heeft niemand maar dan ook niemand iets te klagen. Sinds wanneer is een sporter verplicht een voorbeeldfunctie te hebben.

  • Jos driesen

    Voorbeeldfunctie?? Dat hebben wij allemaal toch? Dus voortaan iedereen thuis blijven van t café. Hij is ook maar een mens en aan zijn fysiek te zien heeft zijn roken en drinken er weinig mee te maken als ik naar andere spelers kijk

Lees meer