4
REUTERS
NAP
NAP
1
2
ATA
ATA
NAP
ATA

Napoli de boot in tegen Atalanta, ondanks knappe goal van Dries Mertens

Slechte zaak voor Napoli. De ploeg van Dries Mertens verloor in eigen huis van het Atalanta van Timothy Castagne met 1-2. Mertens scoorde het openingsdoelpunt, maar in de tweede helft ging de ploeg uit Bergamo erop en erover.

Mertens opende iets voor het halfuur de score voor Napoli. De Rode Duivel devieerde een center knap tegen de touwen. Zapata bracht halfweg de tweede periode de stand in evenwicht, waarna Pasalic zowaar de 1-2 scoorde. Mertens verliet het veld na 77 minuten, Timothy Castagne maakte aan de overzijde de negentig minuten vol.

Napoli (67 ptn) staat in de stand op de tweede plaats, ver achter Juventus (87 ptn). Het team uit Turijn stelde zijn achtste titel op een rij veilig na winst tegen Fiorentina. Atalanta (56 ptn) volgt als vierde, samen met AC Milan. Spanning troef dus in de strijd om de laatste Europese tickets in Italië.

4
REUTERS
4
AP
4
REUTERS

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Christiaan Goethals

    Carlo Ancelotti maakt er er wel een potje van, Napoli is niet meer te verlijken met de ploeg onder Sarri, het plezier is er ook af. Hoe is het mogelijk dat een kampioenen trainer zo de boot in gaat.

Lees meer