2
EPA

Radja Nainggolan maakt opnieuw knappe goal bij Cagliari (en geeft assist)

Radja Nainggolan is in vorm. Onze 31-jarige landgenoot werd eerder door de Serie A uitgeroepen tot Speler van de Maand in november, vandaag was hij tegen Sampdoria (4-3-winst na doelpunt in slotminuut) goed voor een goal én een assist. Bekijk hieronder de fraaie treffer van Nainggolan. 

Cagliari kwam 0-2 achter tegen Sampdoria, maar toen pakte Radja Nainggolan uit met een heerlijk afstandsschot. Niet veel later stond de 1-3 op het bord. De partij leek gespeeld. Verkeerd gedacht. De thuisploeg scoorde drie keer in de slotfase, Alberto Cerri kopte in de 96ste minuut het winnende doelpunt tegen de netten.

2
EPA

10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • peter verstraeten

    De noodzakelijke ontbrekende schakel van het Wk!!!

  • Gino Denil

    Er zijn zo van die spelers die zich niet in een keurslijf laten wringen. Vaak deze die heel hard hebben moeten knokken om het te maken en er enkel gekomen zijn door hun sterke persoonlijkheid. Maradona was er ook zo één. Er zijn weinig trainers die genoeg persoonlijkheid en inzicht hebben om daar mee om te kunnen gaan.

Lees meer