Te gek voor woorden: in Wit-Rusland start de voetbalcompetitie mét fans, president vraagt om veel wodka te drinken

Terwijl wereldwijd sportevenementen stilliggen door de coronacrisis, is de Wit-Russische voetbalcompetitie gewoon van start gegaan, met supporters in de tribunes. 730 toeschouwers woonden de partij tussen Energetik BGU en BATE Borisov bij. Meer dan 1.400 fans waren gisteren aanwezig bij het duel tussen Shakhtyor en Torpedo-Belaz Zhodino.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Volgens president Alexander Lukashenko, vaak omschreven als de laatste dictator van Europa, zijn de beperkingen die in andere landen worden opgelegd paniekzaaierij. Lukashenko adviseert om vooral veel wodka te drinken en te blijven werken.  Er zijn in Wit-Rusland 70 mensen besmet met het coronavirus. Niemand is er tot dusver gestorven aan de gevolgen van het virus. 

De fans in Wit-Rusland.
RV De fans in Wit-Rusland.

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Georges Vande Velde

    Wie weet het best in deze situatie, de toekomst zal het uitwijzen, misschien is wodka wel het medicijn

  • DIRK RASSCHAERT

    Sinds wanneer zouden ze daar de waarheid zeggen ? En bij Poetin? Ook niets ? Ook niet verdacht ?

Lees meer