13
EPA

VIDEO. Frenkie de Jong gepresenteerd in Camp Nou

Frenkie de Jong is gepresenteerd voor duizenden fans van Barcelona. De Nederlander hulde zich voor het eerst in Camp Nou in het shirt van zijn nieuwe club. Bekijk hieronder de foto’s.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Onder applaus van vele duizenden toeschouwers heeft Frenkie de Jong vrijdagavond bij zijn officiële presentatie bij Barcelona het stadion Camp Nou betreden. Hij zwaaide naar het publiek, hield de bal even hoog en speelde een partijtje met een paar pupillen.

Daarvoor had de van Ajax overgekomen middenvelder een uitgebreide rondleiding gehad, waarbij hij onder meer de omvangrijke prijzenkast van zijn nieuwe club heeft bezichtigd. Verder was er een fotosessie voor de massaal toegestroomde media. Barcelona nam De Jong onlangs over van Ajax voor ongeveer 75 miljoen euro.

13
EPA
13
EPA
13
EPA
13
AP
13
EPA
13
EPA
13
AFP
13
AFP
13
AFP
13
AFP
13
AFP
13
AFP

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Anthony Peeters

    Het slechtste wat je kan doen als jonge speler is direct naar een topploeg gaan! Je ziet nu al aan zijn manieren dat hem niet meer met zijn voeten op de grond staat! Dan komt de eerste match op de bank en de 2 en dan een maand op de bank en dan beseffen had ik maar naar een kleinere ploeg gegaan!

  • René Schoeters

    Ooit barst de bubbel, niet aan twijfelen!

Lees meer