13
EPA

VIDEO. Frenkie de Jong gepresenteerd in Camp Nou

Frenkie de Jong is gepresenteerd voor duizenden fans van Barcelona. De Nederlander hulde zich voor het eerst in Camp Nou in het shirt van zijn nieuwe club. Bekijk hieronder de foto’s.

Onder applaus van vele duizenden toeschouwers heeft Frenkie de Jong vrijdagavond bij zijn officiële presentatie bij Barcelona het stadion Camp Nou betreden. Hij zwaaide naar het publiek, hield de bal even hoog en speelde een partijtje met een paar pupillen.

Daarvoor had de van Ajax overgekomen middenvelder een uitgebreide rondleiding gehad, waarbij hij onder meer de omvangrijke prijzenkast van zijn nieuwe club heeft bezichtigd. Verder was er een fotosessie voor de massaal toegestroomde media. Barcelona nam De Jong onlangs over van Ajax voor ongeveer 75 miljoen euro.

13
EPA
13
EPA
13
EPA
13
AP
13
EPA
13
EPA
13
AFP
13
AFP
13
AFP
13
AFP
13
AFP
13
AFP

5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Anthony Peeters

    Het slechtste wat je kan doen als jonge speler is direct naar een topploeg gaan! Je ziet nu al aan zijn manieren dat hem niet meer met zijn voeten op de grond staat! Dan komt de eerste match op de bank en de 2 en dan een maand op de bank en dan beseffen had ik maar naar een kleinere ploeg gegaan!

  • René Schoeters

    Ooit barst de bubbel, niet aan twijfelen!

Lees meer