ANP Pro Shots

VIDEO: Twente-coach maakt fiere leider PSV met de grond gelijk: "Dit is schijtbakkenvoetbal, het is niet om aan te gluren"

Twente-coach Gertjan Verbeek heeft vanavond een straffe uitspraak gedaan over de tegenstander. Verbeek had met zijn team net met 0-2 verloren van PSV, de fiere leider in Nederland. "Dit is schijtbakkenvoetbal, het is niet om aan te gluren", fulmineerde Verbeek voor de camera van FOX Sports. "Ze speelden hartstikke laf."

FC Twente bracht PSV in de tweede helft aan het wankelen, maar wist de kansen niet af te maken. De club uit Eindhoven was al vroeg in de wedstrijd op voorsprong gekomen via Lozano en zag Arias na een rake counter de score in de slotminuut verdubbelen. Tot frustratie van Verbeek.

"Vanaf de eerste minuut speelden ze met Schwaab en Isimat achter de middenlijn, die durfden nooit in te dribbelen", begon Verbeek zijn tirade. "Ze bleven de bal maar achterin rondspelen. Waarom zouden wij dan veel energie steken in het druk zetten? Dat willen zij graag. Maar zij zijn de kampioen, wij staan bijna onderaan. PSV speelt schijtbakkenvoetbal, ik zie veel liever Ajax of AZ spelen. Daar mag wel wat meer kritiek op komen. Maar ja, zij gaan wel weer lachend de bus in."

Door zijn overwinning loopt PSV tot acht punten uit op eerste achtervolger Ajax. De Amsterdammers moeten morgenmiddag (12u30) aan de bak op het veld van FC Utrecht.

7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Pasceline Dubois

    Warom kan je er dan niet van winnen ....????

  • Juultje Palesa

    In eindhoven zal ze het een worst wezen. Maar de trainer die daar zit die zijn carrière is over en sluiten net zoals dat is gebeurd met zijn beste vriend frank de boer die speelde ook dit soort voetbal en nu heeft hij geen club meer en zal ook nooit nog een serieuze club meer krijgen.

Lees meer