5 Als het van Zinedine Zidane afhangt dan bestaat zijn droomelftal uit maar liefst 7 spelers van Real.
photo_news Als het van Zinedine Zidane afhangt dan bestaat zijn droomelftal uit maar liefst 7 spelers van Real.

Vind jij het droomelftal van Zinedine Zidane ook zo opvallend ?

Een leuke bezigheid natuurlijk: eventjes de ideale 11 opstellen die jij graag onder jouw hoede zou hebben of simpelweg de beste vindt. Ook levende voetballegende Zinedine Zidane heeft even zijn tijd genomen om zijn droomelftal op te stellen. En hoe! De oud-speler van Juventus en Real Madrid maakt een paar opmerkelijke keuzes. Zo is er aan volk van 'zijn' Real duidelijk geen gebrek en mag ook eeuwige rivaal FC Barcelona een graantje meepikken. En mannen uit de Premier League dan? Eentje slechts...

In doel kiest de 42-jarige Fransman met Algerijnse roots enigszins verrassend voor Iker Casillas. Manuel Neuer en onze Thibaut Courtois? Neen, die halen het niet.

Real à gogo
Het hart van de defensie wordt gevormd door Pepe en Sergio Ramos en die komen uit voor...Real Madrid. De positie van rechtsback gaat wel naar Dani Alves en dat is toch een mannetje van de grote rivalen van Camp Nou. Dan toch maar nog eentje van 'De Koninklijke' op linksback met Marcelo. Kwestie van het toch een beetje evenwichtig te houden...

5
getty
5
afp

Yaya Touré?
Centraal op het middenveld posteert de voormalige Franse international de Kroatische strateeg Luka Modric en de atletische krachtpatser Yaya Touré van Manchester City. Cesc Fabregas en Xabi Alonso bijten in het zand.

'Leo' en CR7
En dan de spitsen. Wie zien we daar? Uiteraard het buitenaardse duo Cristiano Ronaldo en Lionel Messi. Geen verrassing, die twee moeten er natuurlijk in. Dat ook Zlatan Ibrahimovic (PSG) opduikt, is evenmin wereldschokkend. De laatste naam is die van Karim Benzema. Toevallig een landgenoot van 'Zizou' en...speler van Real. Of wat dacht u?

5
photo_news
5
photo_news

Lees meer