RV

Fellaini en Januzaj broederlijk naast Franse international die België uitschakelde

De reacties van enkele Rode Duivels richting de Fransen na de verloren halve finale op het WK waren bijzonder scherp. Maar Marouane Fellaini en Adnan Januzaj hebben de strijdbijl klaarblijkelijk al begraven. De twee Rode Duivels gingen op de foto met drie Franse internationals. "Wanneer Paul Pogba, Samuel Umtiti en Steven Nzonzi de Wereldbeker naar LA brengen", lachte Fellaini op zijn Instagram-account. Uitgerekend met Samuel Umtiti, de verdediger die met zijn kopbaldoelpunt België uitschakelde op het WK in Rusland. Rivalen op het veld, vrienden ernaast. 'Big Fella' speelt uiteraard ook samen met Paul Pogba bij Manchester United en geniet net als de andere WK-internationals op de foto van enkele dagen vakantie in Los Angeles. 

When @paulpogba @samumtiti @iamnzonzi15 brings the World Cup to LA🙌🏻 😂

Een foto die is geplaatst door null (@fellaini) op

☀️😆🐻

Een foto die is geplaatst door null (@samumtiti) op

🌊😍🔥💫 🇺🇸

Een foto die is geplaatst door null (@adnanjanuzaj) op

Bonne semaine à tous ⭐⭐ summer #holidays

Een foto die is geplaatst door null (@paulpogba) op

14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • René Van Halen

    Die liggen niet wakker van België.

  • Karl Huysmans

    Wat interesseert hun dat!!!! Ze hebben in de belangstelling gestaan,hebben veel gemakkelijke miljoenen verdient en ze hebben geen België gevoel.

Lees meer