5
Nitro live

Griekse tragedie: speler huilt bittere tranen op de bank nadat hij fout beging bij de 4-1

Wat was het gisteren een ontnuchterende avond voor de Grieken. Op het veld van de Kroaten gingen de troepen van bondscoach Michael Skibbe met zware 4-1-cijfers onderuit. Het barrageduel, met nog een terugwedstrijd voor de boeg, lijkt gespeeld. Het WK in Rusland is nu wel heel ver weg. Tekenend voor de Griekse tragedie waren de bittere tranen van Konstantinos Stafylidis. De linksachter wilde bij een 3-1-stand een diepe bal met de borst terugspelen op zijn doelman, maar dat liep verkeerd af. Andrej Kramaric kon er zijn voet nog tegen zetten om er al snel 4-1 van te maken (bekijk de beelden hieronder). 

Stafylidis werd dan maar in de 71ste minuut naar de kant gehaald. Eens op de bank wist de 23-jarige verdediger met zijn verdriet geen blijf. Wetende dat hij voor het oog van zijn vaderland gefaald had, huilde Stafylidis tranen met tuiten. Hij wilde liefst zo snel mogelijk verdwijnen en verstopte zich in zijn dikke jas.

5
Nitro live
5
Nitro live

Zijn coach Michael Skibbe stak zijn verdediger na de partij een hart onder de riem. "Kostas is zeer teleurgesteld omdat hij die fout gemaakt heeft. Maar ik ken hem goed genoeg, ik weet dat hij zich snel zal herstellen", vertelde de Duitse selectieheer aan Nitro live. "Hij zit nog, kapot van verdriet, in de kleedkamer, maar we gaan hem samen optrekken en dan zal hij een goede partij spelen in de terugwedstrijd. Daar ben ik zeker van." Griekenland staat alvast voor een loodzware opgave.

5
AFP
5
AFP

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer