AFP

Krijgt weggestuurde Nikola Kalinic ook een medaille bij Kroatië? "Volgende vraag alstublieft"

Krijgt Nikola Kalinic alsnog een WK-medaille? De spits van AC Milan maakte de voorbereiding van Kroatië volledig mee en zat op de bank tijdens het openingsduel van de 'Vatreni' tegen Nigeria. Kalinic weigerde in de slotfase in te vallen en werd vervolgens door bondscoach Zlatko Dalic naar huis gestuurd.

Gisteren, na afloop van de verloren finale tegen Frankrijk, lagen er 23 zilveren spelersmedailles klaar voor de Kroaten. Slechts 22 vonden een bestemmeling. Wat er met de 23ste, die van Kalinic, moet gebeuren, is nog geen uitgemaakte zaak. 

"De spelers zullen beslissen of Kalinic een medaille krijgt", liet de persverantwoordelijke van de Kroatische voetbalbond weten. Bondsvoorzitter Davor Suker kreeg het thema ook voor zijn voeten geworpen. "Volgende vraag alstublieft", was het veelzeggende antwoord.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Ingrid Charlier

    die verdient de medaille niet. Terechte beslissing van de coach om hem naar huis te sturen. Het zal hem leren om capsones te hebben.

Lees meer