6 Kevin Bogemans (L) in actie met Romelu Lukaku
PHOTO_NEWS Kevin Bogemans (L) in actie met Romelu Lukaku

Materiaalman traint mee met de Rode Duivels

Kevin Bogemans heeft vandaag zijn debuut gemaakt op training van de Rode Duivels. De materiaalman moest op stage in het Zweedse Stockholm de aan de linkerknie geblesseerde Nicolas Lombaerts vervangen in een onderling trainingspartijtje. Met Bogemans bij de selectie kon Wilmots met elf tegen elf spelen.

De 29-jarige Bogemans werkt op de dienst boekhouding van de Belgische Voetbalbond, maar werd met het oog op het WK toegevoegd aan de logistieke staff en zorgt mee voor het materiaal. Hij speelt overigens zelf voetbal, in vierde klasse bij Wolvertem.

Bogemans speelde mee met het 'tweede elftal' van de Belgen en stond centraal achterin. Verwacht wordt dat het A-elftal van op training (Mignolet, Alderweireld, Kompany, Van Buyten, Vermaelen, Witsel, Dembélé, De Bruyne, Mertens, Hazard en Lukaku) zondag start in de oefenpot tegen Zweden. Het A-team won het trainingspartijtje, dat ruim een halfuur duurde en op een iets ingekort veld werd gespeeld, overigens met 4-0. Dembélé, Lukaku, Mertens en Van Buyten waren de doelpuntenmakers.

6
PHOTO_NEWS
6
BELGA
6
PHOTO_NEWS
6
BELGA
6
PHOTO_NEWS

Lees meer