2 Thomas Meunier maakte indruk tijdens het WK.
Belga Thomas Meunier maakte indruk tijdens het WK.

Meunier, terug in hol van de leeuw, verwoordt nog even wat elke fan van de Rode Duivels denkt na het WK

Thomas Meunier heeft zich opnieuw aangemeld bij Paris Saint-Germain. Niet de allermakkelijkste omgeving voor een Rode Duivel, aangezien België in Rusland in de halve finales werd uitgeschakeld door Frankrijk. Maar Meunier lost dat zo op zijn eigen manier op.

De rechtsachter van de Rode Duivels genoot na het WK nog van wat extra vakantie - hij trok onder meer samen met Axel Witsel naar Ibiza. Inmiddels roept de plicht echter alweer en bij PSG liep de verdediger al drie Franse wereldkampioenen tegen het lijf: reservedoelman Alphonse Aréola, verdediger Presnel Kimpembe en aanvaller Kylian Mbappé. 

Op Twitter feliciteerde Meunier zijn ploegmaats, maar hij moest toch ook even iets anders kwijt. "Mijn felicitaties voor onze drie talentvolle wereldkampioenen!", aldus Meunier op de sociaalnetwerksite. "En ook proficiat aan de wereldkampioen van het mooie voetbal, van het balbezit en van het spektakel. Zijn naam zal ik niet citeren, uit angst voor hoongelach." Meunier, die de match tegen de Fransen miste door een schorsing, verwoordde zo toch nog even wat elke fan van de Rode Duivels dacht na de Wereldbeker...

2
Photo News

Open doekje van ploegmaats

Op het trainingscentrum van PSG werden de drie Franse wereldkampioenen overigens wel overtuigend in de bloemetjes gezet. Mbappé, Kimpembe en Aréola kregen een open doekje van hun ploegmaats, die allemaal een t-shirt met daarop hun namen hadden aangetrokken. Ook spelers als Meunier, Neymar en Adrien Rabiot, dus.

25 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • marc germeau

    Juist Jonas. Maar blijven emmeren over die negatief voetballende Fransen begint echt op mijn zenuwen te werken. Trouwens: vier gemaakt tegen Argentinië + nog eens vier in de WK finale (en finales eindigen meestal op 1-0), niet slecht voor een bende pijpeplakkers. Ach Belgen...

  • Jonas Gent

    Meunier is de man die we het meeste hebben gemist tegen die Fransen!

Lees meer