.
rv .

Neymar krijgt er flink van langs op Twitter na "nieuw toneelstuk": "Als je 'Neymar’ 16 letters verandert, krijg je 'vervelend etterbakje'"

"We weten allemaal dat Neymar graag overdrijft en zich makkelijk laat vallen. De VAR moet zijn speelstijl extra bekijken en de scheidsrechter moet er bovenop zitten." De woorden van de Mexicaanse middenvelder Andrés Guardado in aanloop naar de achtste finale tegen Brazilië deden wat stof opwaaien. Maar volgens flink wat Twitteraars waren de woorden van de middenvelder van Real Betis toch terecht.

Op de sociaalnetwerksites wordt duchtig gediscussieerd over een opvallende fase uit Brazilië - Mexico. Twintig minuten voor tijd gingen de poppen immers aan het dansen, Neymar schreeuwde moord en brand en kronkelde als een vis op het droge. 

De superster van PSG voerde volgens flink wat twitteraars een nieuw toneelstukje op, maar de ingevallen Miguel Layun zette ook wel even zijn voet op de enkel van een neerliggende Neymar. Onnodig van Layun, overdreven van Neymar. De VAR mengde zich even, maar de Mexicaan kreeg uiteindelijk geen kaart.

De Mexicaanse bondscoach Juan Carlos Osorio kwam na de partij terug op de bewuste fase. "Het is een schande dat er zo veel tijd verloren gaat door één speler", aldus Osorio. "Het spel lag uiteindelijk zeker vier minuten stil. Dat is geen goed voorbeeld voor de kinderen die kijken. Voetbal is een spel voor mannen, niet voor clowns."

Brazilië won de match met 2-0. Lees er HIER alles over. 

Dé fase:

Layun had Neymar ook al eens ostentatief overeind getrokken:

Twitteraars die Neymars actie minder goed konden smaken:

31 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Guy Van Becelaere

    Schandalig dat er iemand sugereerd dat de zeis moet bovengehaald worden heeft niets met voetbal te maken maar is iets voor ordinaire schuppers die niet kunnen voetballen maar er enkel op uit zijn de tegenstander onderuit te halen bekijk Nyemar zijn benen na elke wedstrijd maar eens je zult dan anders piepen voetbal is een geweldadige sport geworden

  • Marlies Schoefs

    Neymar en zijn liefde voor het gras

Lees meer