6
Photo News

Exclusief voor abonnees

Onze Chef Voetbal blikt vooruit: "Laten we nu al toosten op de 47ste verjaardag van Martínez. In de echo's van de Europese titel op Wembley"

Kaliningrad, 27 juni - in weer zo'n veel te drukke perszaal, waar een muffe zweetgeur hangt. De microfoon zweeft boven de hoofden van de journalisten, tot-ie in het bereik komt van NOS-verslaggever Bert Maalderink.

Maalderink heeft een vraag voor onze bondscoach: "Op 13 juli is het uw 45ste verjaardag - waar denkt u die te vieren?" Roberto Martínez grinnikt terwijl hij naar de vertaling in zijn koptelefoon luistert. "Ik hoop in Rusland", luidt zijn antwoord.

Sint-Petersburg, 13 juli. Wij kunnen de jarige bondscoach even buiten de persconferenties spreken en doen hem een voorstel: "De finale van Euro 2020 is op 12 juli op Wembley - als uw nu eens uw 47ste verjaardag zou vieren in Londen..." 

Martínez kijkt op, en zijn antwoord is ernstig: "Deal."

6
BELGA

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:

12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Georges Vande Velde

    Het mag nu al stoppen over de rode duivels en alles wat errond hangt. Het heeft geld gekost, het heeft geld opgebracht en er hebben velen meegeprofiteerd laat het nu maar eindigen.!

  • Christiane Van Croonenborch

    Wat een geouwehoer en gezaag hier van de pseudo kenners Die reacties komt van de schrijvers van wat als komaan mensen positivisme Een goede ploeg dwingt geluk af wel wij België heeft een goede ploeg punt andere lijn Gedaan met zeuren en mekkeren we are belguim

Lees meer