REUTERS

Thomas Meunier mist halve finale door gele kaart na overtreding op Neymar

Thomas Meunier mist de halve finale van de Rode Duivels tegen Frankrijk, dinsdag in Sint-Petersburg. De rechtsachter van PSG kreeg tegen Brazilië na 71 minuten zijn tweede gele kaart van het toernooi. Meunier kreeg het geel karton voor een overtreding op Neymar, zijn ploegmaat bij PSG. Eerder kreeg Meunier ook al geel in de openingsmatch van de Rode Duivels tegen Panama (3-0).

19 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • eric maier

    Belachelijk... je ziet Neymar letterlijk zijn voet draaien om te haken. Verder werd hij ook eens aangetikt achterop het rechter been, stort krijsend tegen de grond om het linker been vast te pakken..... ipv geel voor Menier, moest men Neymar rood geven voor dat toneelgedoe en spelvervalsing. de "grote " Neymar blijkt gewoon een bedrieger te zijn ipv een voetballer.

  • René Toeters

    Fellaini en Meunier hebben inderdaad samen Neymar opgevangen, zonder de hulp van Fellaini hadden we toch nog iets anders gezien!

Lees meer