2 Een beeld van Neymar vlak na het eindsignaal.
rv Een beeld van Neymar vlak na het eindsignaal.

“Go f*ck yourselves!”: woedende Neymar haalt zwaar uit naar arbitrage

De Europese exit van PSG is ook bij Neymar hard aangekomen. Op tv-beelden is te zien hoe de Braziliaanse vedette bij het eindsignaal verbijsterd staat toe te kijken in de tribune. Toen hield Neymar het nog rustig, wat later liet hij zich compleet gaan op sociale media. Vooral de penaltybeslissing van ref Skomina, na consultatie van de VAR, deed de geblesseerde PSG-spits schuimbekken.

“Dit is een schande!”, liet Neymar op Instagram optekenen bij een screenshot van de handsbal van Kimpembe. “Ze hebben vier kerels uitgekozen die geen verstand hebben van voetbal om de beslissing van de videoref te bekijken in slow motion. Dit was geen strafschop. Hoe kan je hands begaan als je met je rug naar de bal staat? Weet je wat, go f*ck yourselves!”

Neymar zat vanwege een voetbreuk op de tribune in het Prinsenpark. Afwachten of de UEFA de uithaal van de Braziliaanse superster ongemoeid laat.

Ook PSG-coach Thomas Tüchel had moeite met de beslissing van Skomina. “Je moet met veel rekening houden alvorens je zo’n beslissing neemt”, aldus Tüchel. “Voor mij was het fifty-fifty. Wat het nog zwaarder maakt, is het gevoel dat het schot niet op doel gericht was. Dat je daar een penalty voor krijgt, dat is niet logisch.”

2
rv

18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • frankie bressinck

    En krijgt die geen schorsing? Als Carcela dat zou zeggen dan werd hij een half jaar geschorst!

  • andre van de wege

    hij kan zelfs niet op zijn eigen voeten staan , wil ook over voetbal praten

Lees meer