AS Roma-voorzitter James Pallotta maakt zich druk in de tribune.
Photo News AS Roma-voorzitter James Pallotta maakt zich druk in de tribune.

AS Roma-voorzitter: "Geen videoref in Champions League? Een heel slechte grap"

James Pallotta, voorzitter van AS Roma, snapt niet dat de wedstrijden in de Champions League nog zonder videoref worden afgewerkt. "Dat is eigenlijk een heel slechte grap", stelde hij na de uitschakeling van zijn team in de halve finale tegen Liverpool. Pallotta benadrukte dat AS Roma twee strafschoppen was onthouden. "Dzeko werd door hun keeper gevloerd en Alexander-Arnold beging hands in zijn eigen strafschopgebied. Dat is niet alleen een penalty, maar ook nog eens een rode kaart. Het is niet makkelijk om zo'n wedstrijd goed te leiden, maar in de herhaling kunnen we allemaal duidelijk zien wat er is gebeurd. Waarom is er dan op het hoogste niveau van de Champions League geen videoref?"

6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • André Van der Poorten

    Als het hun eigen goed uitkomt roepen “ze” om de videoref. !

  • Carlos Coltrane

    James Pallotta, je moet ook reageren wanneer er bij de tegenstander een penalty wordt onthouden. En het klopt dat er een videoref altijd bij deze wedstrijden aanwezig moet zijn. Je praat over miljoenen euro's als er een ploeg onterecht verliest, het is geen zomeravondwedstrijdje.

Lees meer