8
AP
INT
INT
1
2
BAR
BAR

B-team van Barça dompelt Inter in rouw, einde verhaal voor Lukaku en co in Champions League

Inter Milaan ligt eruit in de Champions League. De ‘nerazzurri’ gingen in eigen San Siro tegen FC Barcelona met 1-2 onderuit, een opdoffer van jewelste voor Lukaku en co.

Barça, met een B-team present in Milaan, speelde voor wat het waard was en bracht Inter voor rust al aan het wankelen. Champions League-debutant Perez tekende voor de 0-1. Inter in de problemen en die hadden nog een stuk groter kunnen zijn als Lenglet het onmisbare niet had gemist. In plaats van 0-2 stond het halfweg gelijk. ‘Big Rom’ versloeg Neto met een grondscherend schot.

Na de pauze miste Lukaku enkele opgelegde kansen op de 2-1. Geen erg, zolang Dortmund niet aan de winst stond tegen Slavia Praag. Helaas voor Inter klommen de Duitsers na een uur op voorsprong. Inter moest weer vol aan de bak en zag doelpunten van Lautaro en Lukaku (terecht) afgekeurd voor buitenspel. Wanhoop maakte zich meester van San Siro, brede boulevards dienden zich aan voor een counterend Barça. Vlak voor tijd diende de ingevallen Ansu Fati de ‘nerazzurri’ het nekschot toe. De jonge knaap schreef meteen geschiedenis als jongste doelpuntenmaker ooit in de Champions League. Exit Inter op het kampioenenbal, na de winterbreak wacht voor Lukaku en zijn kompanen de Europa League.

8
Photo News
8
Photo News
8
EPA
8
AFP
8
AFP
8
EPA
8
AFP
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

12 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Dalila Bouchalaa

    Het wemelt hier weer van 't volk dat de match duidelijk niet gezien heeft, Vissers op kop. Lukaku speelde een uitstekende wedstrijd. Creëerde kansen en scoorde het doelpunt van Inter, was bedrijvig. Barca is hier goed weg gekomen want ze hadden er een pak meer dan die ene kunnen tegenkrijgen.

  • Ronny Popelier

    Het is niet Romelu alleen die twee kansen mist, Coirde drie keer, twee afgekeurd. Romelu gaf ettelijke panklare assists maar Martinez en co misten deze fantas kansen. Kansen missen is 1, gered door een goede keeper is 2. Kortom Romelu was de beste bij Inter, speelde goed. Jammer ze verdienden niet de uitschakeling. Mede door paaar rare beslissingen arbiter.

Lees meer