Club bouwde stevig feestje na laatste fluitsignaal in Kiev, Deli vierde ingetogen na overlijden vriend

De strijd was intens, de vreugde na de match in Kiev navenant. Club Brugge is voor het tweede jaar op weg naar de Champions League en dat werd na het laatste fluitsignaal flink gevierd door de spelers en staf van blauw-zwart en de meegereisde Brugse fans. Aanvoerder en doelpuntenmaker Ruud Vormer die zijn ploegmaats optrommelt voor een foto met de fans, Philippe Clement die Krépin Diatta complimenteert met zijn invalbeurt of de samenzang met de fans: het passeert allemaal de revue in de montage die Club vandaag verspreidde. In het filmpje is er ook een speciale rol weggelegd voor Simon Deli. De centrale verdediger droeg zijn belangrijke treffer op aan Dj Arafat, een Ivoriaanse zanger en vriend van Deli die vorig weekend overleed. “We zijn als strijders naar hier gekomen en dat hebben we ook getoond”, zegt Deli. “We hebben onze supporters alles gegeven wat we konden. Ik draag deze overwinning op aan mijn broeder, Dj Arafat Daïshi. Rust in vrede, vriend.”

Simon Deli droeg zijn doelpunt op aan zijn overleden vriend, de Ivoriaanse zanger Dj Arafat.
Club Brugge Simon Deli droeg zijn doelpunt op aan zijn overleden vriend, de Ivoriaanse zanger Dj Arafat.

Clement tijdens speech in kleedkamer: “Als we die mentaliteit kunnen doortrekken, dan kan het een heel mooi seizoen worden”

Bekijk hieronder nog eens de hoogtepunten van de partij:

9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • rik cappelle

    En De Roo ben je nu uitgeraasd ? In het vervolg gaan we Manaert en Verhaeghe om advies naar u sturen want nu zijn we volgens u veel verzwakt en dan gaan we alle ploegen in de CL plat walsen. De toekomst op wereldvlak lacht ons toe als ze u maar volgen. Jongens toch...….

  • Carlos Simonis

    Brugge heeft gewoon een toprestatie geleverd. En dat smaakt altijd naar meer. Niet altijd winnen de beste ploegen ( op papier), geluk en de vorm van de dag is heel bepalend. Een bal binnenkant of buitenkant paal kan vaak beslissend zijn.

Lees meer