4
AP

Cristiano Ronaldo: “Wat een magische avond”

Het moest een speciale avond worden”, zei Cristiano Ronaldo meteen nadat hij de Champions League-droom voor Juventus hoogstpersoonlijk in leven hield. Met drie goals boog hij de bij Atlético Madrid opgelopen 2-0-achterstand om (3-0).

“Dit is de Champions League, daarin breng je altijd iets extra’s. We hebben nog niets gewonnen, maar dit geeft wel een gevoel van trots en een enorme boost voor het vertrouwen”, klonk het bij ‘CR7'. “We hebben het als team gedaan. Wat een magische avond.”

“Atlético heeft een geweldige ploeg, maar wij ook en we verdienden om door te gaan”, zei Ronaldo voordat hij de catacomben opzocht.

4
AFP
4
AFP
4
AP

4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Carlos Simonis

    Uitgefloten bij Atletico Madrid toen ze daar met 2-0 verloren, en waar C.Ronaldo met 5 vingers aan het joelende publiek liet zien dat hij 5 keer als voetballer van de wereld werd uitgeroepen. Ongelooflijk hoe deze speler met kritiek kan omgaan. Dat haalt het beste in hem naar boven. Geen huilverhalen maar nog meer en beter presteren. Wat zullen ze bij Atletico achter hun hoofd krabben.

  • valee frans

    1 woord de beste van de wereld klasse

Lees meer