2
Photo News

Deze elf van Club Brugge worden vanavond aan aftrap verwacht tegen PSG

Balanta of geen Balanta? Daarover beslist de medische staf van Club Brugge vandaag. De aangewezen vervanger van de geschorste Ruud Vormer trainde gisteren voluit, toch is het niet zeker dat hij vanavond aan de aftrap komt: “Ik zal zien of de medische staf groen licht geeft”, liet Clement gisteren in zijn kaarten kijken. “Hij heeft de training afgewerkt, maar die stelt één dag voor de wedstrijd niet zoveel voor. Morgen (vandaag, red.) moeten we samenzitten en zullen we zien of hij kan spelen en hoe lang hij kan spelen. Het is niet mijn beslissing, maar wel die van de medische staf. Hetzelfde geldt voor Mitrovic - afwachten of ook hij inzetbaar is”. Mocht Balanta onvoldoende fit verklaard worden, dan lijkt Schrijvers het aangewezen alternatief. ‘t Is aannemelijk dat Clement alvast niet het succesvolle recept van de voorbije weken (3-5-2-systeem) helemaal zal omgooien door de afwezigheid van Vormer. 

CLUB BRUGGE: Mignolet • Mata, Mechele, Deli • Diatta, Balanta (?), Rits, Vanaken, Sobol • Tau, Dennis

• Invallers: Horvath, Lammens, ­Kossounou, Mitrovic, Cools, Schrijvers, De Ketelaere, Sagna, Vossen, ­Okereke, Openda

• Geel gevaar: Openda

• Geblesseerd: Ricca

• Geschorst: Vormer

PSG van zijn kant mist naast Neymar ook Thilo Kehrer, Julian Draxler en Idrissa Gueye, terwijl Kylian Mbappé en Edinson Cavani na blessure wel opnieuw van de partij zijn, maar nog geen hele wedstrijd kunnen spelen. 

2
Photo News

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • sven vandevyvere

    @Jan: die europese matchen spelen geen rol. Remember de uitspraak van HVH in extratime in het eenmalige kampioenenjaar van de Gantoise. Hij vond het ook maar normaal dat Club de Europa league speelde tijdens PO1.

  • marc sinnaeve

    Jan Dewolf, de nationale voetbalkalender wordt reeds in juli opgemaakt! Hoe kunnen ze in juli al weten of Club CL of EL zal spelen? Voor hetzelfde geld speelt Club net als Standard of Antwerp op donderdag EL ipv CL op dinsdag

Lees meer