Doelman kopt U19 Club in slotminuut naar volgende ronde Youth League, broer Leander Dendoncker op intensieve

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Vreugde-uitbarsting in de Versluys Arena. De U19 van Club Brugge, die zijn thuismatchen afwerkt in het stadion van KV Oostende, speelde in extremis 2-2 gelijk tegen Real Madrid in de Youth League. Blauw-zwart leek af te stevenen op een nederlaag, maar in de slotseconden kopte doelman Senne Lammens uit Erpe-Mere de gelijkmaker als een volleerde spits tegen de netten. Knappe goal. Het andere Brugse doelpunt viel in de eerste helft en kwam op naam van Mathias De Wolf. Dankzij dit gelijkspel stoot Club Brugge voor het eerst door naar de volgende ronde in de Youth League. Als nummer twee, na Real Madrid, moet Club nu play-offs spelen tegen de winnaars van het kampioenenspoor voor een plaats bij de laatste zestien.

Minder goed nieuws was er  voor Lars Dendoncker, broer van Leander. De verdediger werd na een pijnlijke elleboog in het gezicht in de beginfase afgevoerd en hij moet overnachten in het ziekenhuis op intensieve zorgen. Dendoncker liep een klein barstje op in de schedel - verder onderzoek morgen moet de ernst van de hoofdblessure verduidelijken.

Lammens viert zijn doelpunt
rv Lammens viert zijn doelpunt

8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Paul Vanvaerenbergh

    Dikke proficiat. Denken nog veel terug aan mooie tijd bij dender. Weet je nog dat je op een bepaald tornooi werd uitgeroepen als beste keeper. oma en opa van Bram Vaeyens.

  • Hans Willems

    Hans oxida, ja. Alle Belgische ploegen die CL spelen toch. Van Genk trouwens ook. En jullie?

Lees meer