14
Photo News

Drie gebuisden en slechts vier basisspelers die een voldoende halen: Genk verlaat CL via achterdeur

Opnieuw een Genkse Champions League-avond om snel te vergeten. De Belgische kampioen in deze gedaante had weinig tot niets te zoeken op het hoogste Europese toneel. Zeker niet in een loodzware poule met Napoli, Liverpool en Salzburg. De Genkse pijnpunten blootgelegd, ook vanavond in het San Paolo. Het spelersrapport flirt vooral in de verdediging met een buis.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

VANDEVOORDT: 4

Een slechter debuut in de Champions League kan bijna niet. Grote blunder bij de 1-0 en een penaltyfout gemaakt. Rustigere tweede helft, maar ‘Nightmare in Napoli’.

14
BELGA

MAEHLE: 6

Viel weinig te verwijten. Hield Mertens al bij al goed uit de wedstrijd. Bracht alleen aanvallend heel weinig bij.

14
AFP

DEWAEST: 5

Kwam te laat bij de tweede goal van Milik. Had het moeilijk tegen de Poolse krachtpatser. Had een iets rustigere tweede helft.

14
Photo News

LUCUMI: 4

Defensief zwak, opbouwend geen meerwaarde. Bij elke tegengoal betrokken. Avond om snel te vergeten voor de Colombiaan. Teleurstellend.

14
AFP

DE NORRE: 5

Had vooral voor de rust lastig tegen Di Lorenzo en Callejon - afzien in het kwadraat. Deed zijn uiterste best. Is dat voldoende? Goh, ja. ..

14
Photo News

HROSOVSKY: 6

Hardwerkend in het middenveld. Heeft laten zien dat Wolf op hem kan rekenen als hij dat nodig acht. Speler in de schaduw.

14
BELGA

BERGE: 6

Probeerde de boel aan de praat te krijgen. Zonder succes. Een match naar het evenbeeld van zijn seizoen. Niet supergoed, niet superslecht. De middelmaat.

14
Photo News

PAINTSIL: 6

Bedrijvig. Een geweldige pegel in de openingsfase en een paar snedige acties die voor gevaar zorgden. Lijkt bevrijd na het vertrek van Mazzu.

14
EPA

ITO: 6

Speelde met drive en goesting. Kon zich met zijn snelheid een paar keer doorzetten op de flank. Zette Onuachu alleen voor Meret. Bevredigend.

14
Photo News

SAMATTA: 5

Veel slordigheden. Veel onzichtbaar - worstelend met zichzelf. Iets na het uur vervangen. Misschien kan wat rust hem deugd doen?

14
BELGA

ONUACHU: 4

Miste twee grote kansen in de eerste helft. Die moet je altijd afmaken op dit niveau. Voor de rest veel te weinig aanwezig in de match.

14
BELGA

BONGONDA: 6

Mikte een niet te missen kans op de paal. Moeilijk invallen bij een 3-0-achterstand. Liet zich in het slot opmerken met een paar leuke dribbels.

14
EPA

HAGI: 6

Viel goed in me t een paar aardige acties à la Hagi, maar de voortzetting ontbrak. Zijn vrije trap ging in het zijnet. Kan hier op verderbouwen.

14
Photo News

NETO BORGES

Viel te laat in voor een beoordeling

9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Matthias BREUGELMANS

    En als Brugge een 0-5 pandoering krijgt, in eigen huis dan nog, is er amper 1 gebuisde. Het valt weer niet op.

  • Norbert Deploige

    Indien in Genk een geldschieter zoals PSG, Man C , B München, Madrid en zovele anderen aanwezig was , dan speelden al die spelers die gisterenavond getoond werden op 4 in Genk en waren ze kandidaat om de CL te winnen. Wie speelde er gisterenavond van de kampioenploeg nog mee? Meer moeten we er niet over vertellen.

Lees meer