14
Photo News

Eén buis en ook slechts 5 op 10 voor Hans Vanaken: ons Brugs spelersrapport

Er zat meer in. Dat gevoel overheerste bij Club na de Champions League-opener tegen een toch pover Galatasaray. Club speelde meer dan behoorlijk, maar op aanvallend vlak ontbrak een individuele uitschieter.

SIMON MIGNOLET: 7/10

Match na match levensbelangrijk. Hield Babel op het halfuur van de openingsgoal. Moest weinig werk opknappen, maar stond er wanneer nodig.

14
AFP

CLINTON MATA: 5/10

Mag Mignolet dankbaar zijn. Speelde geen overtuigende wedstrijd en werd gered door zijn doelman na een gruwelijke blunder. Verre van de sterkste Mata, al was zijn tweede helft iets beter. 

14
AP

SIMON DELI: 7/10

Sterke match, waarin hij Falcao weinig of geen kans liet. Zonderde Openda kort na diens invalbeurt mooi af voor de bezoekende doelman. Altijd op de afspraak.

14
Photo News

MATEJ MITROVIC: 6/10

Hield Mechele opnieuw op de bank. Deed zijn werk en was complementair met Deli. Aan een goed seizoen bezig.

14
BELGA

FEDE RICCA: 6/10

Bracht offensief best iets bij, vooral in het openingshalfuur. Zag een mooie plaatsbal op de lat belanden. Al bij al degelijke wedstrijd van de linksachter.

14
Photo News

MATS RITS: 6/10

Kreeg verrassend de voorkeur op nieuwkomer Balanta. Speelde zijn wedstrijd zonder meer. Zoals gewoonlijk erg nuttig zonder op te vallen.

14
EPA

RUUD VORMER: 7/10

Ging voorop in de strijd. Had minstens één assist verdiend, maar zowel Dennis, Mitrovic als Okereke vergaten zijn loepzuivere voorzetten af te maken.

14
BELGA

HANS VANAKEN: 5/10

Kende een opvallend zwak openingshalfuur, maar herstelde zich gaandeweg de wedstrijd. In dit soort belangrijke matchen mogen we evenwel meer verwachten van de spelmaker.

14
BELGA

KRÉPIN DIATTA: 4/10

Wederom een slechte wedstrijd van de vleugelspits. Nog steeds op zoek naar zijn vorm van vorig seizoen. Net als tegen Cercle nauwelijks dreigend en zwak in het samenspel.

14
AP

EMMANUEL DENNIS: 6/10

Wisselde goeie en slechte acties met elkaar af. Liet vroeg in de match een open doelkans onbenut en miste na de rust oog in oog met Muslera.

14
Photo News

DAVID OKEREKE: 5/10

Vormdipje. Deed zijn stinkende best, maar kende wat tegenval. Zo ook wanneer Muslera hem na de rust met een wereldredding van de openingsgoal hield.

14
BELGA

LOIS OPENDA: 5/10

Mocht op het uur invallen. Glipte al snel door de verdediging, maar werkte naar ‘goede’ gewoonte te onbesuisd af.

14
Photo News

MBAYE DIAGNE: 5/10

Werd in het slotkwartier in de strijd gegooid. Speelde geen rol van betekenis in een zenuwachtige eindfase.

14 -
Photo News -

EDER BALANTA: geen beoordeling

55 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Freddie Heremans

    De puntengever van dienst krijgt hieronder ruim de hoon die hij verdient. Zijn beoordelingen zijn, zoals alle beoordelingen niet relevant, niet coherent. Ieder heeft een andere smaak en benadering. De vele anti-Vanakens bv. zouden Hans liever een nul geven, zelfs als hij een dijk van een wedstrijd speelt, wat woensdag niet zo was. Stop met punten geven, het is als zatte cafepraat, waardeloos dus.

  • Jos Zahirovic

    Taecke is een Cercle man, zoek maar eens op...

Lees meer