Photo News

Engelse kraker tussen Manchester City en Spurs in kwartfinales Champions League, Lukaku treft Barcelona

Geen Manchesterderby, wel een Engelse kraker tussen Tottenham en Manchester City in de kwartfinales van de Champions League. Dat wees de loting in het Zwitserse Nyon vandaag uit. Lukaku staat met Manchester United dan weer voor een aartsmoeilijke opdracht tegen Barcelona. Ajax, de grootste verrassing bij de laatste acht, neemt het op tegen Cristiano Ronaldo en Juventus. Liverpool lootte met FC Porto een haalbare kaart. De heenwedstrijden vinden plaats op 9 en 10 april, de returns worden een week later afgehaspeld. 

Er werd vandaag ook al geloot voor de halve finales (heen: 30 april/1 mei, terug: 7-8 mei). De affiches daarin zijn Tottenham/City vs. Ajax/Juventus en Barcelona/United vs. Liverpool/Porto. De finale wordt op 1 juni in het Estadio Metropolitano, de thuishaven van Atletic Madrid, afgewerkt.

Kwartfinalematchen op een rij

Ajax - Juventus FC
Liverpool FC - FC Porto
Tottenham FC - Manchester City
Manchester United - FC Barcelona

8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • jacques weterings

    Ajax zal in Amsterdam wel winnen maar dan ? Hopelijk voor hen heeft Ronaldo dan z'n beste kruit verschoten.

  • phil grey

    liverpool-barcelona , dat zou pas een finale zijn.engels tegen spaans, met liverpool als winnaar liefst, hoop doet leven hé,lol

Lees meer