Gefrustreerde Higuaín trapt zomaar hulpcoach aan

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Juventus maakt zich op voor zijn niet te onderschatten Champions League-opener tegen Atlético Madrid (morgen 21u). Op matchday -1 droeg coach Maurizio Sarri zijn jongens op om wat rondootjes af te werken en daarbij kreeg Gonzalo Higuaín het al vrij snel op zijn zenuwen. Toen de Argentijnse spits moest jagen maar uiteindelijk niet bij de bal kon, trapte hij eerst ostentatief een assistent aan, om vervolgens zijn woede te koelen op de ‘boarding’ die naast het veld was opgesteld. Ronaldo & co konden er alleszins nog goed om lachen.

Higuaín trapt een assistent aan op training
Rv Higuaín trapt een assistent aan op training

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • DIRK RASSCHAERT

    Wanneer je goed oplet kijkt hij op het moment van de trap gewoon reeds naar links. Hij haalt volgens mij niet doelbewust uit naar zijn hulptrainer maar is een heel laten reflex om toch maar de bal te raken die zich ondertussen al in Madrid bevindt.

  • Patrick Vriends

    Gefrustreerde zot is gewoon van ze op een presenteer blaadje te krijgen .

Lees meer