2
Photo News

Hannes Wolf is teleurgesteld in zijn team: “Mentaliteit moest scherper”

Hannes Wolf was niet tevreden over hoe zijn team de wedstrijd tegen Napoli heeft aangepakt. “We moesten harder werken.” 

“Ik vond ons in de eerste helft niet slecht, maar we gaven te snel goals weg”, analyseerde Genk-coach Wolf. “Voor dit niveau zijn we niet klaar en ik was bij momenten niet tevreden met onze mentaliteit. We moesten harder werken. Scherper zijn. Dat wil ik anders zien tegen Waasland-Beveren komende zaterdag.” 

Over de foutjes van Vandevoordt had Wolf het volgende te zeggen: “Verdedigen is een gedeelde verantwoordelijkheid, en dat zag ik niet altijd. We moesten blijven vechten. Maar ik miste wilskracht.” 

2
BELGA

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Polutnik Ronald

    De Wolf krijgt het maar niet in orde met zijn ploeg , nu is het de mentaliteit die scherper moet . Daar begrijp ik het niet goed, wat heeft nu de voetbal met die mentaliteit te maken . Wolf probeert zich veilig te praten en anders niks .

Lees meer