4
REUTERS
OLY
OLY
2
2
TOT
TOT

Jan Vertonghen pineut van de avond na strafschopfout: Tottenham en Olympiakos houden elkaar in evenwicht

Tottenham - met Rode Duivels Jan Vertonghen en Toby Alderweireld in de basis - heeft niet kunnen winnen op het veld van Olympiakos. De Spurs kwamen op een 0-2-voorsprong via Kane en Moura, maar de Grieken vochten terug. Podence maakte de aansluitingstreffer, Valbuena zette een penalty om. De pineut van de avond was Vertonghen, die de strafschopfout beging. 

De thuisploeg begon het gretigst aan de wedstrijd. Guerrero en Podence kwamen dichtbij de openingsgoal. Maar het was Tottenham dat rond het halfuur twee keer tot scoren kwam. Kane trof raak vanop de stip, Lucas Moura zette de 0-2 op het bord met een knap schot.

Olympiakos gaf zich echter niet gewonnen en vocht terug. Nog voor de rust maakte Podence er 1-2 van. Tien minuten later kwamen de Grieken zelfs op gelijke hoogte, met Jan Vertonghen in een hoofdrol. De Rode Duivel ging op de voet staan van Valbuena: strafschop. De Fransman zette de elfmeter feilloos om en zette de 2-2-eindstand op het bord. 

4
AFP
4
AP
4
EPA
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer