Lukaku: “Hadden met meer geloof moeten spelen”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Romelu Lukaku startte gisteren samen met Marcus Rashford in de aanval bij Manchester United, maar het duo kon niet voorkomen dat de Mancunians met 0-1 onderuit gingen tegen FC Barcelona. “Ik denk dat we met meer geloof hadden moeten spelen, in balbezit vooral”, analyseerde de Rode Duivel na afloop. “De eerste vijtien minuten was het moeilijk voor ons, de laatste 20 minuten in de eerste helft waren wel goed. In de tweede helft waren de eerste 20 minuten ook nog goed, maar daarna waren het veel te veel lange ballen waardoor het moeilijk werd. Maar ik heb er wel nog steeds geloof in. Het is niet dezelfde wedstrijd zoals tegen Parijs. Dit is een ploeg met meer kwaliteit, maar je moet er gewoon geloof in hebben”, aldus een strijdvaardige Lukaku.

Photo News

11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Maartje Nieuwboter

    Ze zijn hier blijkbaar weeral vergeten wie Man Utd eigenhandig voorbij PSG geloodst heeft. Zielige mentaliteit van dat handjevol gefrustreerde Lukaku-haters hier. Ik begrijp dat het hen pijn doet om keer op keer ongelijk te krijgen door zijn fenomenale statistieken, maar ooit moeten ze toch eens uit die ontkenningsfase raken ? Ja toch ? Lukaku is de beste Belgische spits ooit, zowel in het nationale elftal als in de Premier League. Da's een feit. Leer ermee leven.

  • Carlos Simonis

    Jeetje wat een negatieve reacties over Lukaku, men is snel vergeten dat hij de beste spits is in de history van de Rode Duivels. Nogmaals hij moet wel bediend worden binnen de 16 meter, daar is hij levensgevaarlijk. Dat is zijn kracht, en niet het meevoetballen. Hij is geen Hazard of Mbappe. Vroeger had je in Duitsland Gert Muller, een verschrikkelijke speler om te zien, kon amper voetballen, maar werd wel de beste spits in Duitsland. Waarom, omdat zijn medespelers wisten waar zijn kracht was...

Lees meer