4 Diatta wil voorbij Nagatomo.
EPA Diatta wil voorbij Nagatomo.

Exclusief voor abonnees

Marc Degryse: “Je moet geen drie keer voorbij je man proberen te gaan. Eén keer volstaat”

Als gewezen topaanvaller ergerde onze huisanalist Marc Degryse zich aan de bijzonder povere afwerking van Club Brugge tegen Galatasaray. Hij hoopt voor Club dat Okereke (“de beste afwerker”) snel weer in vorm is.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Waar zat Percy Tau eigenlijk?

Marc Degryse

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • eric debanne

    Dennis is goeie speler maar teveel egoïst helaas ......! Club had die matche moeten winnen ... Ze hebben geen " killer " vooraan ... En op dit niveau heb ge die nodig ...!

  • Georges Vande Velde

    Clement moet spelers op hun beste positie zetten. Dennis rechts en Diatta links, Okereke moet in het centrum blijven en niet steeds naar links of recht uitwijken en waarom Tau niet gebruikt werd is mij ook een raadsel of is het toch de koppigheid van Clement. Zonder Mignolet verliest Club al een paar wedstrijden , heeft Clement dat dan niet gezien ?

Lees meer