12
BELGA

Ons rapport voor Genk: flankspelers ondermaats, prima match van Onuachu

Coucke - 6

Straalde zelfvertrouwen uit. Had goede reflexen in huis op pogingen van Mané en Robertson. Kansloos bij de goals.

12
REUTERS

Maehle - 6 

Hield Mané voor het grootste deel uit de match. Vond qua snelheid zijn evenknie in Robertson en kon zich daardoor offensief amper doorzetten.

12
AP

Cuesta - 6

Begon aarzelend, maar herpakte zich snel. Prima lange bal in de voeten. Zette Onuachu zo alleen voor Alisson. Heeft mooie toekomst voor zich.

12
Photo News

Lucumi - 6 

Wordt stilaan de leider in de Genkse defensie. Verdedigde goed vooruit. Bleef overeind tegen het aanvallende geweld van Liverpool.

12
Photo News

Uronen - 6

De Milner van Genk. Technisch niet de beste, wel een groot strijdershart. Kan zijn kleinkinderen vertellen dat hij overeind bleef tegen Salah.

12
EPA

Ito - 4 

Zette zijn matig seizoensbegin verder tegen Liverpool. Deed te weinig met de geboden ruimte in de rug van de defensie. Slordige voorzetten.

12
BELGA

Heynen - 6

Kreeg net als tegen Standard de voorkeur op Hrosovsky, komt opnieuw boven water na een moeilijke seizoensstart. Moet vertrouwen putten uit deze match.

12
Photo News

Berge - 5

Verdedigde niet scherp genoeg bij de goals van Oxlade-Chamberlain. Wil in de toekomst graag meedraaien op dit niveau, is daar nog niet klaar voor.

12
Photo News

Bongonda - 4 

Kwam niet uit de verf tegen Milner. Ging voor eigen succes terwijl Berge vrij kon aanleggen, buitenspel of niet. Leverde zelden een goede voorzet af.

12
BELGA

Samatta - 6

De 15 miljoenen Tanzanianen die keken mogen trots zijn. Zag een knap kopbaldoelpunt afgekeurd wegens nipt buitenspel van Ito.

12
Photo News

Onuachu - 6 

Prima wedstrijd van de lange Nigeriaan, vaak aanspeelbaar en meer dan degelijk in de combinaties. Won veel duels tegen van Dijk en Lovren.

12
BELGA

INVALLERS:

Ndongala - 6

Kwam Bongonda vervangen, had na een knappe actie een assist in huis voor Odey. Liet zich opmerken met een omhaal.

Odey - 6 

Viel in het slot in voor Onuachu en scoorde de eerredder.

Hagi - Geen beoordeling

Viel in het slot in voor Ito.

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Frans Peeters

    Doelman 6, stak bij de 2 eerste goals zelfs geen vinger uit wat de hele match beinvloede

  • Carlos Simonis

    Genk deed gewoon alles naar hun mogelijkheden. Liverpool is gewoon een paar maatjes te groot. Daar hoeft Genk zich niet voor te schamen. Tegen de absolute top te spelen heb je als kleine club weinig kans, of je moet ontzettend veel geluk hebben die dag. Dan moet alles meezitten, en dat was nu niet het geval. Genk is een ervaring rijker, en de spelers kan men niks kwalijk nemen.

Lees meer