4
Photo News

Exclusief voor abonnees

Onze analist Marc Degryse keek met open mond naar Ronaldo: “Van het strafste wat ik al gezien heb”

“Ergens geloofde ik er wel in – het blijft per slot van rekening Cristiano Ronaldo – maar een mens wil het toch met zijn eigen ogen zien. (lacht) Wel, ik ben content dat ik in Turijn was.”

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • jacques weterings

    Ik was niet onder de indruk van die hattrick en heb er al véél mooiere gezien ( vaak van Messi ). En.....technisch gezien vond ik Marc De Gryse minstens even goed. Ronaldo's scorings vermogen is wel indrukwekkend.

  • Benyamin De Niffo

    Deze man maakt het verschil overal waar hij komt , kunnen we niet van Messi zeggen wanneer hij bij het elftal speelt van Argentinië. Messi is een topspeler , maar is niet te vergelijken met Ronaldo. Die man is een machine , zijn wil om de beste te zijn is onvergelijkbaar tegenover andere spelers. Zal lang duren voor iemand Cristiano gaat kunnen overtreffen.

Lees meer